MIKÄ ON TAIDOLLA?

Taidolla on kaksi käsityöalan yritystä, Entisöinti Kilpeläinen ja Verhoomo VillaMari.

Entisöinnit ja puusepäntyöt hoidetaan Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla ja verhoilutyöt tehdään Hämeenlinnassa.

Päätoimialaamme on huonekalujen kunnostus. Toteutamme sekä julkitilojen kalusteiden kunnostukset että kotien pienet entisöinti- ja verhoilutyöt. Teemme tiivistä yhteistyötä keskenämme ja tarvittaessa kokoamme osaavan yhteistyöverkoston, minkä avulla toteutamme niin isot kuin pienetkin toimeksiannot. Suurin yhteinen urakkamme oli vuosille 2015-2017 ajoittunut Eduskuntatalon kalusteiden kunnostus-projekti. Julkitilakalusteiden kunnostuksia olemme tehneet myös mm. Kauhajoen kaupungille, Pohjolan Voima Oy:lle ja MetsäBoard Oy:lle.

ENTISÖINTI KILPELÄINEN / KAUHAJOKI

Entisöinti Kilpeläisen yrittäjä on Turusta lähtöisin oleva entisöijä, puuseppä Susanna Kilpeläinen. Huonekalujen kunnostuksen lisäksi Susannan vahvaa osaamista on mm. vanhojen ikkunoiden ja ovien kunnostus. Susanna hallitsee myös entisöinnin erikoistyöt, kuten koristemaalaukset, marmoroinnit tai ootraukset.

VERHOOMO VILLAMARI / HÄMEENLINNA

Verhoomo VillaMarin yrittäjä Anne Peltonen on perinteiseen verhoiluun erikoistunut verhoilijakisälli. Anne perusti Verhoomo VillaMarin vuonna 2013 Kristiinankaupunkiin. Vuonna 2015 alkoi yhteistyö Entisöinti Kilpeläisen kanssa ja yritykset muuttivat yhteisiin tiloihin Kauhajoelle. Nyt VillaMarin toimitila sijaitsee Hämeenlinnassa.